Események

Események

iCal fájl letöltése
Szerkesztés
Új felszín alatti vizekkel foglalkozó blog
2020. Június 25. , Csütörtök,  8:00

Az ELTE TTK Általános és Alkalmazott Földtani Tanszékén működő Tóth József és Erzsébet Hidrogeológia Professzúra Alapítvány nemrég elindította a “Vízkörforgalom a felszín alatt is…” magyar és “Groundwater, Geoenergy, Hydrothermal minerals angol nyelvű blogjait, ahol felszín alatti vizekkel és fluidumokkal kapcsolatos aktuális híreket, tudományos újdonságokat és ismeretterjesztő anyagokat kísérhetnek figyelemmel. 

Az érdeklődő olvasók követhetik is a https://felszinalattiviz.blogspot.com/ és a https://geofluids.blogspot.com/ blogok híreit.

A blog kezdő felületén, annak bal oldalsávjában a Rendszeres olvasók, illetve az angol blog esetében a Followersfelirat alatt a Rendszeres olvasás gombra kattintással követőink közvetlenül értesülhetnek a legfrissebb tartalomról. (Ehhez mindenképpen rendelkezni kell saját Google-fiókkal, gmailes e-mail címmel.)

A blog a kollégák, szakemberek mellett az érdeklődő középiskolások, tanáraik számára is hasznos információkkal szolgál. De az egyetemi hallgatók, valamint a kapcsolódó szakterületek, földrajz, meteorológia, hidrológia, vízgazdálkodás, ökológia, talajtan, geotermia, szénhidrogénföldtan és az agrárium képviselőit is örömmel üdvözöljük olvasóink körében!

 

Események

Nincsenek események

tamop info

Készült az "Országos koordinációval a pedagógusképzés megújításáért” című TÁMOP- 4.1.2.B.2-13/1-2013-0007 pályázat keretében

szechenyi2020