Események

Események

iCal fájl letöltése
Szerkesztés
Kezdődik a tanév! – Információk
2020. Augusztus 26. , Szerda,  8:00

A földrajz szakmódszertani képzés szempontjából a 2020-21. tanév őszi féléve 2020. szeptember 7-től kezdődik. Hibrid oktatásra készülünk, de minden kurzus jelenléti oktatással indul.

Valamennyi szakmódszertani előadás jelenléti oktatással lesz megtartva (ameddig ez lehetséges), a tanrendben beosztott időpontban és teremben (ahol a járványügyi távolságtartási szabályok betarthatók).

A gyakorlatok és a szemináriumok különbözően tervezettek. 

Egy részük esetében tömbösítésre kerül sor, ami azt jelenti, hogy szeptember 4-i, 14-i és 21-i héten sűrítve lesznek megtartva jelenléti oktatással. Ilyen kurzus a Földrajzi-földtudományi vizsgálódások 1. és a Földrajzi-földtudományi vizsgálódások 2. gyakorlatok. Ezek esetében a szeptember 28-i héttől áttérünk a heti 2-2 órás jelenléti oktatásra.

Más részük normál tanrend szerint jelenléti oktatással indul, és reméljük hogy folytatódik is: Kompetenciafejlesztő földrajztanítás gyakorlat, Összefüggő tanítást kísérő szeminárium 1.Összefüggő tanítást kísérő szeminárium 2., Tevékenységalapú földrajztanítás gyakorlat (RTAK).

Események

Nincsenek események

tamop info

Készült az "Országos koordinációval a pedagógusképzés megújításáért” című TÁMOP- 4.1.2.B.2-13/1-2013-0007 pályázat keretében

szechenyi2020