Események

Események

iCal fájl letöltése
Szerkesztés
Vízforgalom a felszín alatt is... blog
2020. Szeptember 27. , Vasárnap,  8:00

Az ELTE TTK Általános és Alkalmazott Földtani Tanszékén működő Tóth József és Erzsébet Hidrogeológia Professzúra Alapítvány, az ENeRAG H2020 projekt valamint az IAH-RGFC nemrég elindította a “Vízkörforgalom a felszín alatt is…” magyar és “Groundwater, Geoenergy, Hydrothermal minerals” angol nyelvű blogjait, ahol a felszínalatti vizekkel és fluidumokkal kapcsolatos aktuális híreket, tudományos újdonságokat és ismeretterjesztő anyagok kísérhetők figyelemmel. 

 

Az érdeklődő olvasók követhetik is a blogok híreit. A blog kezdő felületén, annak bal oldalsávjában a Rendszeres olvasók, illetve az angol blog esetében a Followers felirat alatt a Rendszeres olvasás gombra kattintással követőink közvetlenül értesülhetnek a legfrissebb tartalomról.

A blogot minden kedves érdeklődő figyelmébe ajánljuk, hiszem az itt olvasható írások hozzásegítik az olvasót a felszíni és felszínalatti vizek összefüggéseinek jobb megértéséhez. A vízkincsek felkutatása, a fenntartható vízgazdálkodás, a kapcsolódó környezet- és természetvédelmi kérdések, a globális klímaváltozásból adódó feladatok, az öntözéssel összefüggő erdő- és a mezőgazdasági témakörök, valamint a kutakat érintő problémák is terítékre kerülnek.

 

Várjuk követőink között, csatlakozzanak és osszák meg a blogok hírét az érdeklődőkkel! Tegyünk együtt láthatóvá a láthatatlan felszínalatti vizeket!

 

Magyar nyelvű blog: “Vízkörforgalom a felszín alatt is…”: https://felszinalattiviz.blogspot.com/

Angol nyelvű blog: “Groundwater, Geoenergy, Hydrothermal minerals”: https://geofluids.blogspot.com/

 

Köszönettel,

Mádlné Szőnyi Judit professzúra vezető és Kis-Csitári Teréz professzúra blogger

Tóth József és Erzsébet Hidrogeológia Professzúra Alapítvány ELTE TTK FFI Általános és Alkalmazott Földtani Tanszék

Események

Nincsenek események

tamop info

Készült az "Országos koordinációval a pedagógusképzés megújításáért” című TÁMOP- 4.1.2.B.2-13/1-2013-0007 pályázat keretében

szechenyi2020